Nevamin Plus, aminoasit yönünden zengin bitkisel kaynaklı sıvı organik gübredir. Bitkilerin gelişiminin yavaşladığı, ürün kalitesini ve miktarını azaltan stres koşullarında uygulandığında uyarıcı etkide bulunarak olumsuz şartlara dayanma süresini uzatır ve bitkinin direncini artırır. Çiçeklenmenin düzgün, meyve sayısı ve kalitesinin yüksek olmasını teşvik eder. Hasat süresini kısaltır, üründe erkencilik sağlar. Bitkiye uygulandığı bütün fenolojik dönemlerde olumlu etki yaparak bitkinin daha sağlıklı bir metabolik süreç geçirmesini kolaylaştırır.
Ürün Cinsi : Sıvı
Ürün Tipi : Organik Ürün
Ambalaj : 0,5 – 1 – 5 – 10 – 20 L
Ürün İçeriği
Garanti Edilen İçerik | %w/w |
---|---|
Toplam Organik Madde: | 30 |
Organik Karbon (C): | 10 |
Organik Azot (N): | 1,5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): | 1,5 |
Serbest Aminoasitler: | 10 |
pH : | 5-7 |
Kullanım Alanı, Miktarı, Zamanı
Bitkiler | Yapraktan (100L su ile) | Topraktan (1 ton su ile) | Uygulama Zamanı |
Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek vs.) | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | Kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 defa |
Sebzeler (açık alan, örtü altı ve sera) | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | Ekimden 10-15 gün sonra başlanarak yetişme dönemi boyunca 3-4 defa |
Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | Ekimden 10-15 gün sonra başlanarak 15-20 gün ara ile 2-3 defa |
Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şekerpancarı vs.) | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 15-20 gün ara ile 2-3 defa |
Meyve Ağaçları, Zeytin, Narenciye, Bağ, Fındık, Ceviz, Muz | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | İlkbahar döneminden hasat dönemine kadar 2-3 defa |
Yem Bitkileri ve Yeşil Alanlar | 300-350 ml/da | 1000-1500 ml/da | Her biçimden sonra ve yetişme dönemi boyunca 2-3 defa |
Fidanlık, Süs Bitkileri | 250-300 ml/da | 750-1000 ml/da | Yetişme dönemi boyunca 15-20 gün ara ile 2-3 defa |